Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.02.2017

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Antonio Tajani, Președintele Parlamentului European

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Antonio Tajani, Președintele Parlamentului European

La Bruxelles, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Antonio Tajani, Președintele Parlamentului European.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul întrevederii, părțile au discutat despre scrutinul electoral prezidențial, despre legislația electorală, colaborarea interparlamentară, subiecte cu privire la reformele care trebuie implementate la Chișinău, despre scenariile posibile privind soluționarea subiectului transnistrean.

Antonio Tajani a menționat că structurile europene și, în special, Parlamentul European au apreciat înalt modalitatea desfășurării alegerilor prezidențiale în Moldova, menționînd faptul că acestea au întrunit standardele internaționale, fiind libere, democratice și corecte.

În alt context, Igor Dodon l-a invitat pe Antonio Tajani, recentales în funcție, să întreprindă o vizită oficială în țara noastră.

”Am avut impresia că ne cunoaștem de o viață. Sînt sigur că vom fi buni prieteni. Din întrevederile pe care le-am avut pînă acum, vă pot asigura de faptul că vom comunica eficient atît la Est, cît și în Vest. Asta ne deosebește de cei care sînt acum la guvernare”, a menționat, Igor Dodon.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus