Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.02.2017

Companiile române, interesate de cooperarea cu antreprenorii din Republica Moldova

Companiile române, interesate de cooperarea cu antreprenorii din Republica Moldova

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit, astăzi, cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, România, Aurelian Gogulescu. Dialogul purtat s-a referit la importanţa dezvoltării unei platforme regionale de cooperare şi intensificarea dialogului între oamenii de afaceri.
 
Prim-ministrul a salutat interesul agenţilor economici români pentru a-şi extinde activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, menţionând că Guvernul de la Chişinău a întreprins o serie de măsuri pentru a îmbunătăţi climatul de afaceri din ţara noastră. Totodată, Pavel Filip a spus că reformele orientate spre susţinerea mediului de afaceri rămân a fi o prioritate pentru autorităţi. „Este foarte important să devenim atractivi pentru investitori. Suntem un Guvern pro-business pentru că vrem să facem investiţii sociale şi publice”, a declarat Pavel Filip.
 
La rândul său, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a vorbit despre regiunea pe care o reprezintă şi industriile dezvoltate, precum şi a confirmat interesul oamenilor de afaceri români de a stabili noi parteneriate cu companiile din Republica Moldova. La forumul de afaceri moldo-român, organizat în cadrul expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, au participat peste 40 de companii din România, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus