Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.02.2017

Informațiile despre achizițiile publice, organizate în municipiul Chișinău, inclusiv înregistrarea video a procesului va fi postată pe site-ul primăriei

Informațiile despre achizițiile publice, organizate în municipiul Chișinău, inclusiv înregistrarea video a procesului va fi postată pe site-ul primăriei

Primăria Chişinău informează că toate anunţurile privind procedurile de achiziţii publice iniţiate şi organizate de către autorităţile administraţiei publice ale municipiului, cu valoarea mai mare de 80 mii lei (Fără TVA) pentru bunuri şi servicii, dar şi cu valoarea mai mare de 150 mii lei (Fără TVA) pentru lucrări, vor fi plasate pe pagina web oficială a Primăriei, www.chisinau.md. Pe site-ul autorităţilor locale vor fi publicate şi informaţiile privind atribuirea contractelor aferente.

De asemenea, începând cu 15 februarie 2017, grupurile de lucru pentru achiziţii publice din cadrul Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport şi direcţiilor educaţie de sector, Direcţiei generale locativ-comunală, Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Direcţiei sănătăţii, Î.M. „Exdrupo", S.A. „Edilitate", Î.M. „Lumteh", Î.M. „Parcul Urban de Autobuze", Î.M. „Regia Transport Electric Chişinău" şi S.A. „Apă-Canal Chişinău" vor desfăşura procedurile de achiziţii publice (deschiderea şi evaluarea ofertelor) pentru bunuri şi servicii, cu pragul de la 150 mii lei (Fără TVA) şi pentru lucrări, cu pragul de la 200 mii lei (Fără TVA), în Sala de şedinţe a Primăriei municipiului Chişinău.

O dispoziţie în acest sens a emis primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în scopul asigurării transparenţei şi monitorizării modului de desfăşurare a procedurilor de achiziţii publice. Edilul-şef al capitalei a dispus, în acelaşi timp, ca procedurile de desfăşurare a achiziţiilor publice să fie înregistrate video, iar informaţia să fie stocată în cadrul unei subdiviziuni a Primăriei Chişinău.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus