Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.02.2017

10 candidați admiși la interviul pentru concursul funcției de Director al Consiliului de administrație al ANRE

10 candidați admiși la interviul pentru concursul funcției de Director al Consiliului de administrație al ANRE

Comisia economie, buget și finanțe a evaluat, în cadrul ședinței de astăzi, dosarele pentru concursul de selectare a candidaților la funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Astfel, din cele 12 persoane care au au depus dosarele la concurs, membrii Comisiei au admis la interviu 10 candidați. Adrian Cazacu și-a retras candidatura, iar dosarul lui Ruslan Surugiu nu a fost admis la următoarea probă, deoarece este incomplet. Deși candidatul a fost anunțat, acesta nu a completat dosarul.

În urma evaluării dosarelor conform cerințelor, pentru următoarea probă, cea a interviului, au fost admiși următorii candidați:

1. Ion Matei

2. Mihail Cernei

3. Alexandru Lupan

4. Iurie Ursu
 
5. Vasile Daud

6 Sergiu Ungureanu

7. Tudor Copaci

8. Anatolie Cainareanu

9. Victor Parlicov

10. Dorin Dușciac

Interviul va fi organizat la 14 februarie curent, cu începere de la ora 9.00, biroul 915, clădirea Parlamentului Republicii Moldova. Fiecare candidat va fi audiat timp de 30 de minute, iar lista de ordine va fi întocmită conform depunerii dosarelor.

Amintim că dosarele de concurs au fost depuse în perioada 2 – 20 ianuarie 2017. Concursul a fost anunțat pe data de 21 decembrie 2016, atunci când, prin decizia Comisiei, a fost aprobat și publicat pe site-ul Parlamentului anunțul de desfășurare a concursului și Regulamentul, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus