Trimite e-mail | Printeaza
Politic
31.01.2017

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Lucy Joyce

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Lucy Joyce.

În cadrul întrevederii părțile au făcut un schimb de opinii privind posibilitățile de dezvoltare și aprofundare a relațiilor de cooperare bilaterale. Șeful statului a salutat caracterul constructiv al relațiilor diplomatice dintre Marea Britanie și Republica Moldova, care în anul curent marchează 25 de ani.

Igor Dodon a mulțumit pentru susţinerea Marii Britanii în procesul de implementare a mai multor proiecte în diverse domenii - economic, social, educație, cercetare, pledînd pentru continuarea acestei colaborări, în special pe filiera luptei cu corupţia, reformarea sistemului financiar-bancar etc.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, Igor Dodon a manifestat interes pentru consolidarea relaţiilor comercial-economice. ”Pledăm pentru sporirea schimburilor comerciale şi atragerea investitorilor britanici în economia naţională”, a spus Igor Dodon.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus