Trimite e-mail | Printeaza
Politic
29.12.2016

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a primit, astăzi, pe Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ES Pirkka Tapiola.

În cursul întrevederii au fost discutate aspecte legate de colaborarea Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, dar și cu statele membre ale UE. Igor Dodon a apreciat înalt parteneriatul, dar și  sprijin politic și financiar care este acordat țării noastre.

În alt context, interlocutorii au pus în discuție detalii cu privire la vizita oficială pe care o va întreprinde Președintele Republica Moldova la Bruxelles, în viitorul apropiat, la invitația conducerii UE. Vizita a fost stabilită să aibă loc la finele lunii ianuarie sau la începutul lui februarie 2017.

Șeful statului și-a exprimat disponibilitatea de a avea întrevederi comune cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, lunar.

Șeful statului a transmis felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă misiunii acreditate la Chișinău, dar și oficialilor UE, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus