Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
28.12.2016

Pavel Filip solicită autorităţilor să dea dovadă de responsabilitate maximă în perioada sărbătorilor de iarnă

Prim-ministrul Pavel Filip, în debutul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, a transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă. „Transmit tuturor cele mai bune gânduri şi urări de bine. Sunt încrezut că anul 2017 va fi mai bun decât anul 2016, în care am fost în situaţia să gestionăm o criză. Va fi un an în care cetăţenii Republicii Moldova vor simţi schimbările pozitive”, a menţionat Pavel Filip.
 
În context, Premierul a solicitat Ministerului Afacerilor Interne să dea dovadă de vigilenţă sporită, în această perioadă, pentru a garanta securitatea cetăţenilor, Ministerului Sănătăţii să fie organizaţi şi pregătiţi pentru a acorda servicii calitative de asistenţă medicală de urgenţă, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.
 
Totodată, Pavel Filip a cerut Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal să întreprindă acţiunile necesare pentru fluidizarea traficului la frontieră. „Vă rog să vă organizaţi cât se poate de bine, să fiţi în contact permanent şi cu vecinii noştri, astfel încât oamenii să aştepte mai puţin timp în Vamă”, a conchis Premierul.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus