Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2016-12-27/igor-dodon-a-avut-o-intrevedere-cu-farit-mukhametshin-ambasador-extraordinar-shi-plenipotentziar-al--46825.html
Data: Dec 27, 2016 (20:22)

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova

Astăzi, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

În cursul discuțiilor părțile au făcut un schimb de opinii pe marginea dezvoltării și aprofundării relațiilor de colaborare moldo-ruse, precum și  au trecut în revistă agenda vizitei oficiale a lui Igor Dodon la Moscova, planificată pentru data de 17 ianuarie 2017.

Președintele statului  a venit cu inițiativa organizării în cadrul vizitei respective a unor întrevederi cu studenții moldoveni care își fac studiile în instituțiile de învățămînt superior din FR. A fost examinată posibilitatea ținerii unei prelegeri publice în fața studenților din cadrul unei din universitățile ruse, cum ar fi MGIMO sau Universitatea de Stat din Moscova M.V. Lomonosov.