Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2016-12-15/anre-anun-a-o-edin-a-publica-la-care-va-fi-examinat-proiectul-de-aprobare-a-pre-ului-reglementat-pen-46658.html
Data: Dec 15, 2016 (20:53)

ANRE anunță o ședință publică la care va fi examinat proiectul de aprobare a prețului reglementat pentru producerea energiei electrice de către S. A. „Termoelectrica”

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru 20 decembrie curent, convocarea unei ședințe publice la care va fi examinat proiectul de aprobare a prețului reglementat pentru producerea energiei electrice de către S. A. „Termoelectrica”.

La ședință sunt invitați responsabili din cadrul S. A. „Termoelectrica”, reprezentanți ai instituțiilor publice şi organizaţiilor neguvernamentale interesate, experți în domeniul energetic, jurnalişti, alte persoane interesate.

S. A. „Termoelectrica” a fost creată în iunie 2015 ca rezultat al procesului de reorganizare a trei entităţi: S.A. „Termocom”, S.A. „CET-1” și S.A. „CET-2”. Ultima ajustare a tarifelor pentru producerea energiei electrice de către S.A. „CET-1” și S.A. „CET-2” a fost operată de ANRE în octombrie 2011.

Solicitarea S.A.”Termoelectrica” de ajustare a preţului pentru producerea energiei electrice poate fi accesată la secțiunea transparența în procesul decizional/consultări publice. Nota informativă și structura proiectului privind prețul reglementat pentru producerea energiei electrice de către S.A. „Termoelectrica” sunt publicate la secțiunea transparența în procesul decizional/proiecte supuse aprobării.

Evenimentul va avea loc la sediul ANRE din str. Columna, 90, cu începere de la ora 10.00.