Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.12.2016

Pavel Filip a transmis felicitări României cu prilejul Zilei Naționale

Pavel Filip a transmis felicitări României cu prilejul Zilei Naționale

Prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, a felicitat poporul român și Guvernul de la București cu ocazia Zilei Naționale a României, sărbătorită anual la data de 1 decembrie.
 
Șeful Executivului și-a exprimat recunoștința pentru suportul constant pe care îl oferă România ţării noastre, menționând că în cele mai grele timpuri, când era blocată finanțarea din exterior și Republica Moldova avea nevoie de ajutor, colegii de la București au oferit un împrumut de 60 milioane de euro. „La mulți ani România! Mulțumim prietenilor noștri de la București pentru sprijin și îi asigurăm că Republica Moldova va fi și mai departe consecventă în obiectivul de integrare europeană a țării”, a declarat Premierul.
 
Totodată, șeful Executivului a specificat că dincolo de proiecte și finanțări a fost mereu importantă atitudinea specială de prietenie din partea omologului său Dacian Cioloș, iar obiectivul Republicii Moldova de apropiere cu UE poate fi realizat cu suportul României și asimilarea experienței celor care au parcurs deja calea de integrare europeană, anunță un comunicat al guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus