Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.09.2016

Raportorul Comisiei migrație, refugiați și persoane strămutate a APCE vizitează Republica Moldova

Raportorul Comisiei migrație, refugiați și persoane strămutate a APCE, Kristin Ørmen Johnsen efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 26-28 septembrie 2016.

Vizita de documentare are drept scop examinarea dinamicii populației în Republica Moldova, în contextul elaborării unui raport de către Comisia migrație, refugiați și persoane strămutate a APCE pe tema ”Impactul dinamicii populației europene asupra politicilor de migrație”.

Raportorul APCE va avea întrevederi cu deputații din Comisia protecție socială, sănătate și familie și din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, precum și cu membrii delegației Parlamentului Republicii Moldova la APCE.

Conform programului vizitei, Kristin Ørmen Johnsen se va mai întâlni cu Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan și Directorul Biroului Migrație și Azil al MAI, Olga Poalelungi. Agenda vizitei mai include discuții cu conducerea Biroului Național de Statistică și a Biroului pentru relații cu diaspora, cu reprezentanți ai organizațiilor internaționale și societății civile, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus