Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2016-09-16/odimm-anun-a-inscrierea-la-concursul-natzional-imm-model-de-responsabilitate-sociala-edi-ia-a-viia-45433.html
Data: Sep 16, 2016 (22:15)

ODIMM anunță înscrierea la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediția a VII-a

Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova se pot înscrie, începând de astăzi, la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială”, ediția a VII-a, organizat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Gala premiilor va fi organizată în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2016, care va fi desfășurată la 10 noiembrie curent.
 
Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2015 s-au implicat în mod voluntar în activități de responsabilitate social - corporativă. Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări: grija față de angajați; integrarea socială și sprijinul acordat comunității; grija față de piață și protecția mediului înconjurător
 
Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie îndeplinite de către participanți. Setul de documente vor fi depuse de către solicitanți prin intermediul serviciilor poștale sau personal la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Serghei Lazo 48, oficiu 311), ÎN PLIC SIGILAT, până pe data de 20 octombrie 2016, cu mențiunea „Concurs RSC”.
 
Ghidul aplicatului, Formularul de aplicare în limbile română/ rusă şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate pe paginile web: www.odimm.md, www.businessportal.md, www.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM. Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 29-57-41.