Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.09.2016

Acord de colaborare moldo-română în domeniul afacerilor, semnat de AOAM

Acord de colaborare moldo-română în domeniul afacerilor, semnat de AOAM

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România au semnat un Acord de colaborare, al cărei scop este consolidarea relațiilor economice bilaterale și dezvoltarea mediului de afaceri din Republica Moldova și România. Evenimentul a avut loc astăzi, în prezența Directorului General al AOAM, Andrei Crigan, și a Președintelui CBCI Republica Moldova-România, Constantin Vieru.
 
Potrivit Directorului General al AOAM, semnarea acestui Acord a fost motivată de dinamica ascendentă a relațiilor economice dintre Republica Moldova și România. ”Relațiile dintre cele două țări devin tot mai puternice. România este principala piață de desfacere pentru mărfurile moldovenești. Vrem ca această bună relație dintre țările noastre să avanseze și mai mult. Iar Acordul pe care îl semnăm astăzi, își propune tocmai acest lucru – să creeze un cadru de colaborare cât mai strâns între oamenii de afaceri din Republica Moldova și România”, a declarat Andrei Crigan.
 
Textul Acordului prevede că părțile se vor susține reciproc în organizarea și promovarea unor evenimente. De asemenea, Acordul stipulează că părțile vor susține acțiuni comune care să ducă, în final, la promovarea exporturilor și la noi investiții, dar și la creșterea capacității profesionale ale administratorilor de afaceri din Republica Moldova și România.
 
Acordul a fost semnat pentru o perioadă de trei ani și intră în vigoare de la data semnării. Amintim că AOAM este una dintre cele mai importante comunități de business din Republica Moldova. Printre membrii AOAM, se numără manageri de top şi oameni de afaceri de succes atât din Republica Moldova, cât şi din regiune.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus