Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.07.2016

Viceministrul de externe Lilian Darii a avut o întrevedere cu Preşedintele Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii a avut astăzi o întrevedere cu Preşedintele Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei (CALRE), Jean-Claude Frecon, care efectuează o vizită de lucru în ţara noastră.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat pe marginea reformelor în vederea creşterii nivelului de autonomie locală în Republica Moldova, fiind apreciate rolul şi asistenţa Congresului în procesul de descentralizare de la noi din ţară. Totodată, Viceministrul Darii a mulţumit Preşedintelui CALRE pentru elaborarea foii de parcurs privind democraţia locală şi regională în Republica Moldova, urmare vizitei de monitorizare din 2015.

Potrivit MAEIE, oficialul Consiliului Europei a exprimat disponibilitatea continuă a Congresului de a oferi asistenţa necesară ţării noastre în atingerea obiectivelor stabilite în domeniul democraţiei locale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus