Trimite e-mail | Printeaza
Economie
30.05.2016

O companie cu capital străin va implementa un proiect investițional de 2 milioane euro

Întreprinderea cu capital străin ”OMP Group” SRL va implementa în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona nr.4 din Strășeni, un proiect investițional de circa 2 milioane de euro, care presupune producerea firelor și electrozilor pentru sudură.

Potrivit lui Vladimir Crivciun, șef secție politici de atragere a investițiilor din cadrul ministerului Economiei, compania, selectată în urma unui concurs, planifică să-și înceapă activitatea de producere în semestrul doi al anului curent, după efectuarea lucrărilor de reconstrucție a spațiilor de producție pe teritoriul subzonei și dotarea întreprinderii cu echipament specializat.

În rezultatul implementării proiectului, vor fi create 50 locuri noi de muncă cu un salariu mediu lunar de peste 400 euro, iar volumul total al vânzărilor va constitui circa 20 milioane euro anual.

Producția întreprinderii prezintă interes nu doar pentru piața externa, unde se va exporta 99 la sută din volumul total realizat. Dar și pentru piața internă, care este într-un proces de continuă dezvoltare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus