Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.05.2016

Guvernul Poloniei a aprobat primele două dosare de finanțare

Guvernul Poloniei a aprobat primele două dosare de finanțare

La data de 11 mai curent, Ministerul Finanțelor al Republicii Polone a informat în scris Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova despre aprobarea primelor 2 contracte de antrepriză în sumă de 2,0 mln. Euro, aprobate de către Consiliul de supraveghere al Instituției Publice ”Unitatea de Implementare a Creditului de Asistență Acordat de Guvernul Republicii Polone, la data de 11 martie 2016.

Este vorba despre dosarele pentru finanțare depuse de către:
S.R.L. ”Euroforța”, obiectul investiției căruia este construcția unei case de ambalare și procurarea utilajului de sortare, procurarea utilajului necesar pentru modernizarea depozitului frigorific existent;
S.R.L. ”Axedum”, obiectul investiției căruia este procurarea utilajului destinat reutilării abatorului, precum și a utilajului și panourilor sandwich destinate reconstrucției/utilării halelor pentru creșterea puilor.
Contractele respective intră în vigoare la 15 zile de la data în care acordul scris al Ministerului Finanțelor al Republicii Polone a fost transmis Misterului Finanțelor  al Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus