Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2016-04-27/immle-locale-pot-beneficia-de-suport-financiar-direct-din-partea-proiectului-dezvoltarea-afacerilor--43753.html
Data: Apr 27, 2016 (18:13)

IMM-le locale pot beneficia de suport financiar direct din partea proiectului “Dezvoltarea afacerilor inovative pentru o creștere economică durabilă la nivel local”

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova), cu suportul financiar al Guvernului Norvegiei și sprijinul Ministerului Economiei, re-invită Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova să beneficieze de suportul financiar disponibil pentru promovarea proiectelor inovative.
 
Companiile pot aplica exclusiv online pe www.inobiz.md cu propunerile lor de proiecte inovative care să abordeze fie produsele, serviciile sau procesele de business, care urmează să fie semnificativ îmbunătățite prin aplicarea de soluții inovative. Termenul limită de aplicare este 3 mai 2016.
 
Competiția este organizată cu participarea și suportul experților străini și naționali în domeniu. Principalele criterii de selecție pentru proiectele inovative sunt: gradul de inovare, potențialul de piață, echipa de implementare și capacitatea financiară a aplicantului de a mobiliza, inclusiv și resursele proprii la implementarea proiectului.
 
Pe parcursul anului trecut, 63 de companii mici și mijlocii au beneficiar de suport financiar direct din partea PNUD Moldova, prin granturi nerambursabile de până la 8 mii USD per proiect.
 
Mai multe detalii despre programul de suport financiar pot fi găsite pe site www.inobiz.md sau apelând la telefonul  022 – 839 - 911