Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2016-04-07/ministerul-finan-elor-anun-a-concurs-pentru-func-ia-de-director-al-agen-iei-achizi-ii-publice-43518.html
Data: Apr 7, 2016 (23:07)

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director al Agenției Achiziții Publice

Ministerul Finanțelor  a iniţit procedura de concurs în vederea identificării unei persoane inovative, cu abilităţi manageriale remarcabile, cu calități pronunțate de lider, cu realizări profesionale și capacitatea de a promova parteneriate interne și externe, pentru a fi angajat în funcţia de Director al Agenţiei Achiziţii Publice.

Scopul general al funcţiei constă în asigurarea transparenței, implementării eficiente și adecvate a responsabilităţilor Agenţiei și participarea în dezvoltarea sistemului de achiziţii publice în conformitate cu standardele internaţionale recunoscute.

Directorul va fi responsabil pentru gestionarea organizației care este într-un proces de restructurare,  va dezvolta şi va crea parteneriate cu alte instituții, întreprinderi, precum și cu societatea civilă, de asemenea va fi responsabil pentru toate aspectele legate de funcționarea Agenţiei Achiziţii Publice în domeniul său de activitate.

Agenția Achiziții Publice este autoritate administrativă de specialitate în subordinea Ministerului Finanţelor, care efectuează reglementarea de stat, supravegherea, controlul şi coordonarea interramurală în domeniul achiziţiilor publice.

Termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs  - 20 aprilie 2016 inclusiv.

Condiţiile de participare la concurs, precum și alte detalii, sunt plasate la compartimentul Funcții vacante de pe pagina oficială a Ministerului Finanțelor.