Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.03.2016

Comisia guvernamentală pentru integrare europeană a examinat stadiul de implementare a Acordului de Asociere

Comisia guvernamentală pentru integrare europeană a examinat stadiul de implementare a Acordului de Asociere

Prim-ministrul Pavel Filip a prezidat, ieri, şedinţa săptămânală a Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană, în cadrul căreia s-a discutat nivelul de realizare a măsurilor restante planificate pentru luna martie.
 
În acest sens, au raportat Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, Consiliul Concurenţei şi Ministerul Apărării. De asemenea, a fost prezentată  informaţia cu privire la implementarea angajamentelor înscrise în Foaia de parcurs de către Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor.
 
Prim-ministrul Pavel Filip a atenţionat membrii Comisiei cu privire la obligativitatea respectării termenelor stabilite şi a deciziilor luate în cadrul Comisiei, în vederea implementării Calendarului de restanţe şi Foii de Parcurs privind agenda de reforme prioritare.
 
Şeful Guvernului a cerut consolidarea eforturilor şi urgentarea eliminării restanţelor, astfel încât să fie ajustat Planul Naţional de implementare a Acordului de Asociere, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus