Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.03.2016

Premierul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisar pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere

Premierul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisar pentru Politica de Vecinătate și Negocieri pentru Extindere

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre realizarea Foii de Parcurs privind agenda de reforme prioritare, precum și despre principalele rezultate obţinute în implementarea Acordului de Asociere, în lumina reuniunii Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.
 
În acest context, Comisarul Johannes Hahn a menţionat susținerea UE în procesul de reforme, salutând publicarea Foii de Parcurs a Republicii Moldova și angajarea societății civile din ţară în procesul de realizare a acestor reforme.
 
Prim-ministrul Pavel Filip a prezentat Raportul de Progres al ţării noastre privind implementarea Agendei de Asociere RM-UE, reconfirmând priorităţile Republicii Moldova în dialogul cu UE. Astfel, Premierul Pavel Filip l-a informat pe Comisarul Johanes Hahn despre acţiunile Guvernului în vederea relansării cooperării Republicii Moldova cu instituţiile financiare internaţionale, în particular cu Fondul Monetar Internaţional.
 
Amintim că Premierul Pavel Filip efectuează o vizită la Bruxelles, cu ocazia celei de-a doua Reuniuni a Consiliului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, informează un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus