Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.03.2016

Pavel Filip a avut o întâlnire cu Martin Schulz, Președintele Parlamentului European

Pavel Filip a avut o întâlnire cu Martin Schulz, Președintele Parlamentului European

La finalul vizitei efectuate la Bruxelles, Premierul Pavel Filip a avut o întâlnire cu Martin Schulz, Președintele Parlamentului European.
 
Pavel Filip a mulțumit pentru susținerea constantă pe care Parlamentul European a oferit-o Moldovei, în ultimii ani, amintind despre liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii moldoveni, începând cu 2014, susținerea pentru Acordul de Asociere și extinderea cotelor pentru exporturile moldovenești.
 
Șeful Guvernului a informat asupra mecanismului creat pentru sincronizarea agendelor Legislativului şi Executivului din Republica Moldova, pus în funcţiune pentru a accelera și eficientiza procesul reformelor.
 
Premierul Filip a subliniat ca autoritățile moldovene știu exact ce trebuie să facă și sunt angajate să realizeze cele planificate.
 
Președintele Parlamentului European Martin Schulz a încurajat Guvernul Republicii Moldova să continue să facă progrese în promovarea reformelor, manifestând sprijin deplin pentru autoritatile de la Chișinău, informează un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus