Trimite e-mail | Printeaza
Economie
09.03.2016

ANRE anunță o ședință publică la care va fi discutat proiectul de actualizare a tarifelor la energia electrică

ANRE anunță o ședință publică la care va fi discutat proiectul de actualizare a tarifelor la energia electrică

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru simbata, 12 martie curent, convocarea unei ședințe publice la care va fi examinat proiectul de actualizare a tarifelor reglementate pentru serviciile de distribuţie şi furnizare a energiei electrice livrată consumatorilor finali de către ÎCS „RED Union Fenosa” SA, ÎCS „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” SA , „RED Nord” SA, „RED Nord - Vest” SA si „FEE-NORD” SA.

La ședința publică sunt invitați reprezentanții structurilor de stat şi organizaţiilor neguvernamentale interesate, operatorii de pe piața de energie electrică, experți în domeniul energetic, alte persoane interesate.

Nota informativă despre proiectul de actualizare a tarifelor reglementate pentru serviciile de distribuţie şi furnizare a energiei electrice livrată consumatorilor finali poate fi consultată pe pagina web oficială a ANRE : www.anre.md, secțiunea Transparentă decizională/Proiecte supuse aprobării.

Tarifele în vigoare de distribuţie și furnizare a energiei electrice livrată consumatorilor finali au fost aprobate de către ANRE la 18 iulie 2015, anunță Serviciul de presă al ANRE.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus