Trimite e-mail | Printeaza
Politic
04.02.2016

Guvernul a operat remanieri de cadre

Guvernul a operat remanieri de cadre

În cadrul ședinței Guvernului din 3 februarie 2016, membrii Cabinetului de miniştri au aprobat remanieri de cadre în Ministere și instituțiile subordonate.
 
Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei are doi viceminiștri noi: Viorica Dumbrăveanu și Laura Grecu. Iurie Crăciuneac, Boris Gîlcă şi Nighina Azizov au fost eliberați din funcțiile de viceminiştri ai Ministerului respectiv în baza cererilor de demisie.
 
Mai mulţi viceminiștri au fost reconfirmaţi în funcţie. La Ministerul Economiei au fost reconfirmați viceminiștrii Valeriu Triboi și Vitalie Iurcu, la Ministerul Culturii-Igor Șarov și Gheorghe Postică, la Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor-Vitalie Ciolac, Vitalie Tarlev și Dumitru Parfentiev, iar la Ministerul Finanțelor a fost reconfirmată în funcția de viceministru Maria Cărăuș.
 
Totodată, Gheorghe Țurcanu a fost eliberat din funcţia de viceministru al sănătății, iar Mircea Buga din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină în baza cererilor de demisie. 
 
Şi în cadrul Cancelariei de Stat au avut loc remanieri. Secretarul general adjunct al Guvernului, Leonid Bujor a fost eliberat din funcţie în baza cererii, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus