Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.12.2015

PLDM urmează să convoace Consiliul Politic Naţional pentru a decide dacă va continua discuţiile politice

PLDM urmează să convoace Consiliul Politic Naţional pentru a decide dacă va continua discuţiile politice

PLDM urmează să convoace din nou Consiliul Politic Naţional, pentru a decide asupra continuării sau nu a discuţiilor privind crearea unei majorităţi parlamentare. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, după consultările care au avut loc astăzi fără prezenţa presei.

„PLDM a insistat de la bun început ca discuţiile să fie în format deschis. Având în vedere că reprezentanţii PD şi PL nu acceptă discuţii politice în prezenţa presei, am acceptat să discutăm fără presă, dar să facem declaraţii după ce vom avea nişte rezultate pe întâlnirile noastre. Până la moment nu avem rezultate. În mod special, pe principiul privind un prim-ministru neafiliat politic, deocamdată nu avem o înţelegere agreată de comun acord. Nu am ajuns la un consens nici în ceea ce priveşte „varianta zero", a declarat Valeriu Streleț.

În acest context, PLDM urmează să convoace CPN, pentru a decide dacă va continua discuţiile politice, cu condiţia că anumite abordări ale partenerilor de consultări se vor schimba, sau să declare neparticiparea la crearea unei majorităţi parlamentare, anunță un comunicat PLDM.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus