Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.11.2015

Produse cosmetice Emervel și Stylage în valoare de aproximativ 70 mii lei, depistate în mașina unui italian la vama Leușeni

La data de 10 noiembrie 2015, inspectorii postului vamal Leușeni au descoperit un lot de produse cosmetice profesionale destinate tratamentului facial, în valoare de circa 70 mii lei, urmare a controlului efectuat asupra unui ”Range Rover”.
 
Tentativa de contrabandă a fost dejucată în jurul orei 14:00, pe sensul de intrare în țară a postului vamal Leușeni, unde pentru controlul de rigoare s-a prezentat un cetățean al Italiei, la volanul unui autoturism de marca ”Range Rover Sport” cu numere de București.
 
La întrebările inspectorilor vamali, bărbatul a negat că transportă mărfuri prohibite sau bunuri ce necesită a fi prezentate controlului vamal, afirmând că deține doar lucruri personale.
 
Totuși, în urma analizei de risc, angajații vamali au procedat la efectuarea unui control fizic amănunțit al autoturismului, descoperind în portbagajul acestuia produse cosmetice ”Emervel”, ”Stylage”, ”ART Lift”, ”Soft Medical Aesthetics” în cantități comerciale, dosite sub roata de rezervă.
 
Potrivit Serviciului Vamal, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, cazul fiind cercetat până la definitivarea tuturor circumstanțelor. Mai mult, dat fiind faptul că marfurile poartă denumiri de brand și  sunt incluse în registrul „Obiectelor de proprietate intelectuală", autoritatea vamală va notifica titularii de drept, în vederea stabilirii aspectului de contrafacere.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus