Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.11.2015

Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express®

BC Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express, în conformitate cu acordul de cooperare încheiat cu compania americană în toamna anului 2014. Din februarie 2015, Moldova Agroindbank a implementat cu succes prima etapă a acordului - privind acceptarea cardurilor  American Express la comercianţii din Republica Moldova. Cea de-a doua etapă a acordului prevede lansarea emiterii de către BC “Moldova Agroindbank” SA a cardurilor de credit American Express®  Gold şi American Express® Green, MAIB devenind astfel prima şi singura bancă din Republica Moldova care oferă clienților produsele brandului American Express®.

Clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA care doresc să-şi perfecteze carduri de credit American Express® Gold sau American Express Green®, pot apela la orice filială BC “Moldova Agroindbank” SA şi obţine flexibilitate financiară înaltă, acces la platforma online cu principalele beneficii și servicii personalizate, asociate cu brandul American Express®, inclusiv linie de credit şi confortul perioadei de graţie prelungite pînă la 60 de zile. Cardurile American Express® Gold şi American Express® Green oferă deţinătorilor acces la Programul American Express Selects care prevede reduceri şi  sute de oferte speciale în restaurante, cafenele, hoteluri şi magazine, în timpul călătoriilor, oricând şi pretutindeni. Cardul Gold oferă avantaje suplimentare, inclusiv o linie de credit extinsă, acces la Priority Pass în circa 700 de aeroporturi din întreaga lume.
Comentîd lansarea emiterii cardurilor American Express® de către MAIB, Cheryl Cook, Vice-Preşedinte Partener bancar  pentru Europa Centrală şi de Est şi Africa (EMEA), a remarcat: “Moldova Agroindbank” s-a dovedit a fi un partener remarcabil. A trecut un an de la lansarea parteneriatului nostru, perioadă în care banca a făcut paşi mari  în extinderea rețelei de comercianţi care acceptă spre plată cardurile American Express® în Republica Moldova. Sîntem încîntaţi să vedem acum extinderea parteneriatului nostru prin lansarea emiterii a două cărți cu brandul American Express® şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu MAIB pentru a oferi produse și servicii adaptate în vederea satisfacerii aşteptărilor clienților”.
Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere Moldova Agroindbank, a exprimat gratitudine companiei americane, lider mondial în servicii financiare, pentru încrederea acordată  Moldova Agroindbank: “Parteneriatul cu American Express® este un reper important în strategia noastră de afaceri. Pentru noi, este o onoare dar și o mare responsabilitate lansarea celei de-a doua etape de cooperare - emiterea de carduri American Express®. Sînt sigur că clienții noștri vor aprecia  pe deplin acest produs inovator ce oferă avantaje absolut distincte pe care nu le poate oferi nicio altă bancă în afară de Moldova Agroindbank.  Mai mult, eforturile noastre comune se încadrează în strategia de dezvoltare a sistemului financiar al Republicii Moldova, precum și în tendințele globale de promovare a plăților fără numerar și consolidarea culturii financiare”.

Cardurile de credit American Express® Gold de la MAIB și American Express® Green de la MAIB oferă deţinătorilor încredere deplină, confort şi siguranţă la efectuarea cumpărăturilor, precum şi protecţie şi asigurare în călătorii, asistenţă în străinătate - la nivel mondial. Deţinătorii cardurilor au, de asemenea, acces  la principalele beneficii şi servicii, inclusiv accesul la cont on-line și suport 24/7 la customer service;  acces la o linie de telefon dedicată (+373 22) 26 89 26 timp de 24 de ore din 24, la care puteți obține asistență de urgență, precum și orice informație necesară ori de cîte ori aveţi această nevoie. Cardurile de credit American Express® Gold de la MAIB și American Express® Green de la MAIB sînt acceptate la milioane de locații din întreaga lume, inclusiv supermarketuri și restaurante, precum și la ATM-uri.

American Express este o companie ce prestează servicii la nivel global, oferind clienţilor acces la produse, informaţii si practici ce îmbunătățesc calitatea vieţii şi consolidează succesul în afaceri. Începînd cu anul 1997, American Express® a stabilit relaţii de parteneriat cu un grup select de bănci şi instituţii financiare importante din toată lumea pentru a asigura emiterea produselor American Express® şi pentru acceptarea cardurilor în reţeaua comercianţilor American Express. American Express şi-a extins şi mai mult reţeaua la nivel internaţional graţie stimulării parteneriatelor, infrastructurii globale şi brandului puternic.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus