Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2015-10-09/a-demarat-concursul-public-pentru-selectarea-candidatului-la-func-ia-de-guvernator-al-bancii-na-iona-41222.html
Data: Oct 9, 2015 (23:49)

A demarat concursul public pentru selectarea candidatului la funcția de Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei

Comisia pentru selectarea candidatului la funcția de Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a aprobat astăzi Anunțul și Regulamentul privind modul de organizare și desfășurare a concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de Guvernator al BNM.

Anunțul public pentru selectarea candidatului la funcția de Guvernator al BNM a fost publicat pe pagina web a Parlamentului și expediat corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova, pentru informarea specialiștilor în domeniu din afara țării.

Ambele documente stipulează condițiile de eligibilitate a candidaților, actele necesare, procedurile ce vor fi urmate în procesul selectării candidaților, modul de intervievare și alte detalii importante care vor facilita alegerea echidistantă și transparentă a candidaților la funcția de Guvernator al BNM.

Candidații pot depune dosarele începând de astăzi până pe data de 29 octombrie curent, ora 17.00, la adresa de e-mail BancaNatională@parlament.md sau la sediul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 162), în adresa Comisiei pentru selectarea candidatului la funcția de Guvernator al BNM, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.