Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.09.2015

Un procuror cu experienţă DNA a fost prezentat conducerii Centrului Naţional Anticorupţie

Un expert în domeniul criminalităţii economico-financiare a fost prezentat astăzi conducerii Centrului Naţional Anticorupţie. Este vorba despre Mariana Alexandru, procuror cu o vastă experienţă în cadrul  Direcţiei Naţionale Anticorupţie din România. Expertul a fost selectat de Delegaţia Uniunii Europene în urma mai multor demersuri ale CNA către misiunile diplomatice de oferire a asistenţei în domeniul investigării infracţiunilor economico-financiare.

În cadrul întrevederii, conducerea CNA a mulţumit partenerilor pentru suportul acordat şi a făcut o scurtă prezentare a competenţelor instituţiei, menţionând, inclusiv, instrumentariul legal în baza căreia aceasta îşi desfăşoară activitatea. Reprezentanţii CNA şi-au exprimat încrederea că experienţa doamnei Alexandru în calitate de procuror DNA va fi una utilă pentru formularea unor recomandări privind îmbunătăţirea cadrului legal în domeniul anticorupţie şi investigarea eficientă a cazurilor de infracţiuni economico-financiare.

Potrivit CNA, misiunea doamnei Alexandru începe din data de 15 septembrie curent şi va consta în organizarea unor ample deliberări cu beneficiarii proiectului, Procuratura şi CNA, în vederea  aplicării celor mai bune practici din legislaţia internaţională.


cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus