Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.08.2015

Remanieri de cadre la Guvern

La solicitarea Prim-ministrului Valeriu Streleț, Cabinetul de miniştri a aprobat astăzi demiterea lui Alexandru Ciobanu din funcția de director general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA).
 
„În ultima perioadă Agenția este în centrul mai multor subiecte din presă, în special cele ce țin de eliberarea certificatelor fitosanitare pentru exportul produselor agroalimentare. Am avut două discuții cu persoana vizată, dar nu am sesizat schimbarea de atitudine. Am solicitat directorului interimar al ANSA, Grigore Porcescu, să inițieze procedura de demisie a directorului general adjunct, Alexandru Ciobanu. Hotărârea va intra în vigoare la încheierea concediului medical al acestuia”, a subliniat Premierul.
 
Tot astăzi, Executivul a numit în funcția de viceministru pe Nadejda Cristea la Ministerul Educației, Vitalie Rapcea – Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și Andrian Delinschi – Ministerul Mediului. De asemenea, au fost eliberați din funcție viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iulian Postică, și cel al Mediului – Lazăr Chirică.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus