Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.08.2015

Judecătoria Buiucani s-a expus astăzi în privinţa altor doi figuranţi în dosarul spălării de bani, soldat cu cauzarea de daune în proporţii deosebit de mari Băncii de Economii

Înstanţa a decis prelungrea mandatele de arestare cu 30 de zile pe numele a încă doi învinuiţi în dosarul Caravita. Aceștia se vor  afla în custodia CNA.

Amintim că ieri, judecătorul de instrucţie a decis prelungirea arestului cu 30 de zile pentru unul dintre administratorii firmei Caravita şi cu 25 de zile pentru directorul financiar. Deciziile au fost luate în baza a noi probe prezentate de către procurorii anticorupţie, acumulate în cadrul percheziţiilor şi audierilor.

Patru persoane au fost reţinute, luna trecută, în cadrul unui dosar care vizează fraudele de la Banca de Economii. Asta după ce procurorii şi ofiţerii CNA au efectuat un complex de acţiuni de urmărire penală, inclusiv percheziţii, şi au ridicat probe materiale relevante pentru dosar.

Potrivit CNA, cauza penală a fost iniţiată în baza art. 243, alineatul 3 Cod penal – spălare de bani, infracţiune pedepsită cu până la 10 ani de închisoare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus