Trimite e-mail | Printeaza
Economie
16.07.2015

Competiție de granturi pentru întreprinderile mici și mijlocii care aplică inovații în afacerile sale

Competiție de granturi pentru întreprinderile mici și mijlocii care aplică inovații în afacerile sale

Proiectul „Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creştere economică locală durabilă”, implementat de către PNUD Moldova cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei și Fundației Orange Moldova anunță competiție de granturi pentru întreprinderile mici și mijlocii care aplică inovații în afacerile sale.

La competiția de granturi pot participa întreprinderile micro, mici sau mijlocii, create cu cel puțin doi ani înaintea datei aplicării, care își propun să implementeze inovații în afacerile sale. Suma maximă a grantului este de 8.000 USD, sau 60% din valoarea totală a proiectului, solicitantul acoperind nu mai puțin de 40% din bugetul acestuia. Prin competiția de graturi vor fi finanțate pîna la 100 de proiecte inovatoare.
 
Data limită de aplicare (conceptul de proiect): 27 iulie 2015, ora 17.00.
 
Criteriile de eligibilitate și procedura detaliată de depunere a solicitării sunt disponibile lahttp://inobiz.md/financial-support/. Aplicația se face exclusiv on-line, pewww.inobiz.md.   
Pentru informații suplimentare contactați: Dumitru Vasilescu, Manager de Proiect, tel.: (373 22) 839 911, dumitru.vasilescu@undp.org.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus