Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.07.2015

În perioada 18 -19 iulie, în incinta Pavilionului Moldovei de la Expo Milano 2015 va avea loc Ziua Națională a Vinului

În perioada 18 -19 iulie, în incinta Pavilionului Moldovei de la Expo Milano 2015 va avea loc Ziua Națională a Vinului

Evenimentul are drept scop prezentarea și promovarea Zilei Naționale a Vinului din Moldova, ce se desfășoară tradițional în țara noastră la începutul lunii octombrie (anul acesta evenimentul va avea loc în perioada 3-4 octombrie).
 
„Be our guest! Presentation of the National Wine Day of Moldova ”  - „Fiți oaspetele nostru! Prezentarea Zilei Naționale a Vinului din Moldova” este genericul evenimentului organizat de Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).
 
În cadrul evenimentului, participanții vor putea degusta vinuri autohtone, admira o expoziție de picturi în vin a artistului Vasile Botnaru, astfel descoperind tradițiile și elementele cheie ale culturii vitivinicole din Republica Moldova.
 
Pentru mai multe informații: agriculture@miepo.md sau andrei.sestovschi@miepo.mdâ
 
Expoziția Mondială 2015, are loc în perioada 1 mai – 31 noiembrie,  în Italia,  la Milano, iar genericul expoziției este „Hrănirea Planetei. Energie pentru viaţă”.

Moldova este la ce-a de-a 3-a participare la Expoziția Mondială – prima dată a luat parte în 2000 la Hanovra, Germania și a doua oară în 2010 la Shanghai, China, în cadrul unor pavilioane dedicate mai multor state, iar în acest an  Moldova participă pentru prima oară cu un pavilion propriu.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus