Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2015-06-15/viceministrul-economiei-valeriu-triboi-va-participa-la-reuniunea-consiliului-economic-al-csi-in-dome-39975.html
Data: Jun 15, 2015 (13:06)

Viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, va participa la Reuniunea Consiliului Economic al CSI în domeniul standardizării, metrologiei și certificării

Viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, va participa în perioada 16 – 19 iunie curent, la Reuniunea Consiliului Economic al CSI în domeniul standardizării, metrologiei și certificării, care se va desfășura în orașul Minsk, Republica Belarus.

În cadrul reuniunii vor fi abordate aspectele colaborării statelor CSI în domeniul standardizării, metrologiei și certificării, precum și efectua un schimb de opinii privind noile metodologii implementate de țările Comunității pe segmentele respective.

În cadrul reuniunii de la Minsk, Valeriu Triboi va avea un șir de discuții cu colegii din alte state, în cadrul cărora au fost abordate aspectele colaborării bilaterale în domeniul standardizării, metrologiei și certificării, etc.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, la Minsk Valeriu Triboi va avea și un șir de întrevederi bilaterale cu oficialii Guvernul Republicii Belarus, în cadrul cărora vor fi discutate aspectele colaborării bilaterale dintre două state, în special în domeniul energetic și infrastructurii. În cadrul întrevederilor va fi discutată și agenda ședinței comisiei interguvernamentale moldo-belaruse, care urmează a fi desfășurată la Minsk în perioada 15 – 17 iulie curent.