Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
28.05.2015

Un cuplu din capitală a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru atragerea la practicarea prostituţiei a cinci tinere, dintre care trei minore

Un cuplu din capitală a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru atragerea la practicarea prostituţiei a cinci tinere, dintre care trei minore

Procuratura sect. Botanica a stabilit că, în intervalul anilor 2013 – 2014, concubinii au îndemnat trei minore să practice prostituţia, asigurându-le că jumătate din venit le va reveni lor. Victimele au fost exploatate sexual timp de două luni în mai multe locuinţe din capitală.

De asemenea, inculpaţii au fost învinuiţi de procurori că, în aceeaşi perioadă au îndemnat alte două tinere să practice prostituţia, asigurându-le cu clienţi şi locuinţe, iar victimele urmau să le achite inculpaţilor 50% din suma oferită de fiecare client.

Procurorii au mai stabilit că, inculpata, în vârstă de 23 ani, prin înşelăciune şi abuz de încredere, a convins o femeie să procure în credit un telefon, pe care ulterior i l-a transmis spre folosinţă inculpatei, iar ultima a dispărut fără a-i întoarce banii, prejudiciind victima cu aproximativ 19 mii lei.

Pentru comiterea acţiunilor ilegale, inculpaţii au fost condamnaţi la 18 şi, respectiv, 17 ani închisoare în penitenciar de tip închis. Concubinul inculpatei a fost tras la răspundere penală şi pentru tamponarea unui pieton, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus