Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2015-05-14/banca-natzionala-a-moldovei-a-dat-asigurari-ca-cele-trei-banci-aflate-sub-administrare-speciala-func-39651.html
Data: May 14, 2015 (20:58)

Banca Naţională a Moldovei a dat asigurări că cele trei bănci aflate sub administrare specială funcţionează în regim normal, onorându-și în continuare obligațiunile față de clienți

Cele trei bănci aflate sub administrarea specială a Băncii Naționale a Moldovei, Banca de Economii S.A., BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. și B.C. „UNIBANK” S.A., funcționează în regim normal, onorându-și în continuare obligațiunile față de clienți.

Creditul acordat de BNM acestor trei bănci reprezintă un volum  suficient de lichidități care permite rambursarea deplină a depozitelor persoanelor fizice și a celor juridice.

Astfel, Banca de Economii S.A., BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. și B.C. „UNIBANK” S.A. nu se confruntă cu probleme de acest fel, iar deponenții au acces liber la mijloacele lor bănești, pe care le pot ridica la necesitate, anunță Serviciul de presă al BNM.