Trimite e-mail | Printeaza
Economie
05.05.2015

Stephane Bride participă la un forum internațional în domeniul securității

Stephane Bride participă la un forum internațional în domeniul securității

Viceprim-ministrul, Stephane Bride, ministrul Economiei, participă, în perioada 5 – 6 mai curent, la forumul internațional privind rolul liderilor politici în procesul de asigurare a securității statului, care se desfăşoară în orașul Garmisch – Partenkirchen, Germania.

Agenda evenimentului, la care vor participa înalți demnitari din mai multe state, include discuții asupra practicilor internaționale privind implementarea programelor de asigurare a securității statului pe diferite segmente, inclusiv economică, militară, cibernetică, energetică, etc. Drept model va fi analizată experiența statelor balcanice (din fosta Iugoslavie) la capitolul respectiv.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Economiei, conferințe de acest gen, cu participarea înalților demnitari din diferite state, sunt organizate pentru a face un schimb de opinii și experiențe în domeniul asigurării securității, stabilirii unor relații de cooperare dintre diferite structuri interstatale în prevenirea pericolelor la  adresa securității naționale, regionale și internaționale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus