Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.04.2015

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut astăzi întâlniri cu Ambasadorul Georgiei şi cu Ambasadorul Italiei în Republica Moldova

Viceprim-ministrul Victor Osipov s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Georgiei, E.S. Merab Antadze şi cu Ambasadorul Italiei, E.S. Enrico Nunziata. Discuțiile s-au axat pe situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean şi pe consolidarea relaţiilor bilaterale.

Ambasadorii au remarcat dinamica pozitivă a dialogului dintre Chişinău şi Tiraspol şi au exprimat încrederea că interacţiunea activă va produce rezultate pozitive. În context, ambii ambasadori şi-au manifestat disponibilitatea de a susţine şi în continuare aspiraţiile pro-europene ale Republicii Moldova şi procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Victor Osipov a mulţumit ambasadorilor pentru interesul manifestat faţă de procesul de reglementare a conflictului transnistrean şi faţă de dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu Republica Moldova, anunță Biroul pentru reintegrare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus