Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.04.2015

Banca Națională a Moldovei a numit un nou administrator special la Banca Socială

În conformitate cu hotărârea Consiliului de administrație al Băncii Naționale din data de 6 aprilie 2015, Banca Națională a Moldovei a decis înlocuirea lui Matei Dohotaru în calitatea sa de administrator special la B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A. cu Sergiu Berghie, angajat al BNM.

Începând cu data de 7 aprilie 2015, Sergiu Berghie va continua gestionarea prudentă a băncii aflate sub administrarea specială a BNM și va oferi suportul necesar pentru organele de anchetă în investigarea tranzacțiilor suspecte de la B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A.

Potrivit BNM, Matei Dohotaru își va relua atribuțiile sale de serviciu din cadrul Băncii Naționale a Moldovei. Înlocuirea administratorului special al B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A. a fost efectuată conform unei practici obișnuite a Băncii Naționale a Moldovei de rotație a angajaților săi, care exercită funcția de administratori ai băncilor. Banca Naționale a Moldovei a decis instituirea administrării speciale la B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A. prin hotărârea Consiliului de administrație al BNM din data de 30.11.2014.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus