Trimite e-mail | Printeaza
Economie
06.04.2015

Inițiativa Central Europeană a lansat apelul de propuneri pentru co-finanțarea Activităților de Cooperare

Inițiativa Central Europeană a lansat apelul de propuneri pentru co-finanțarea Activităților de Cooperare

Inițiativa Central Europeană (ICE) a lansat apelul de propuneri pentru co-finanțarea Activităților de Cooperare ICE, din Fondul de Cooperare ICE.

Instituțiile publice și private sunt invitate să aplice la co-finanțare ICE pentru activități inovative în beneficiul mobilității și colaborării. Propunerile trebuie să fie direcționate spre dezvoltarea capacităților prin transfer și împărtășire de know-how. Activitățile pot lua forma de conferințe, seminare și alte tipuri de întâlniri, training, precum și pregătirea studiilor și analizelor. Aplicanții pot solicita o contribuție de maxim 15 000 Euro, iar contribuția ICE nu poate depăși 50% din totalul sumei solicitate.

Pilonul 2 al Planului de Acțiuni a ICE 2015-2016 se referă la economie durabilă și dezvoltare și prevede finanțarea unor acțiuni din domeniile: eficiență energetică și energie regenerabilă, climă, mediu și dezvoltare durabilă, întreprinderi mici și mijlocii și dezvoltarea businessului.

Formularul de aplicare, precum și alte informații relevante pot fi accesate la adresa http://www.cei.int/content/cooperation-activities?tab=1

Termenul limită de aplicare este 20 mai 2015.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus