Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.04.2015

Delegaţia R. Moldova a participat la reuniunea ordinară a Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe al CSI, care şi-a desfăşurat lucrările la Bişkek, Republica Kârgâză

La 3 aprilie 2015, delegaţia Republicii Moldova, condusă de viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi,  a participat la reuniunea ordinară a Consiliului Miniştrilor Afacerilor Externe al CSI, care şi-a desfăşurat lucrările la Bişkek, Republica Kârgâză.

În timpul discuţiilor au fost abordate subiecte referitoare la diverse domenii de interes comun, inclusiv proiecte de documente privind colaborarea în domeniul economic şi comercial, lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale etc.

În cadrul vizitei, viceministrul Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Kârgâze, Askar Beşimov. Cei doi oficiali au examinat stadiul actual şi perspectivele de colaborare în domeniul comercial-economic şi au discutat mai multe chestiuni de interes reciproc.
 
De asemenea, viceministrul moldovean a avut o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Cabinetului de Miniştri, ministrul de Externe al Turkmenistanului, Raşid Meredov. În cadrul întrevederii au fost abordate aspecte legate de pregătirea vizitei oficiale a Preşedintelui Republicii Moldova Nicolae Timofti în Turkmenistan, care va avea loc în perioada 6-8 aprilie curent

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus