Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.03.2015

Ministrul de Externe al Letoniei și secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Franței vor vizita Republica Moldova

Ministrul de Externe al Letoniei și secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Franței vor vizita Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Letoniei, Edgars Rinkēvičs, și secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Republicii Franceze, Harlem Désir, vor vizita Republica Moldova în această săptămână, la invitația șefei diplomației de la Chișinău, Natalia Gherman.

Ministrul leton Edgars Rinkēvičs, a cărui țară deține Președinția Consiliului UE, se va afla la Chișinău joi, 26 martie 2015, și va avea întrevederi cu prim-ministrul Chiril Gaburici, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, precum și cu liderii alianței de guvernare.

Vineri, 27 martie 2015, țara noastră va fi vizitată de secretarul de stat pentru Afaceri Europene al Franței, Harlem Désir, care va avea întrevederi cu președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, prim-ministrul Chiril Gaburici și viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman.

Potrivit MAEIE, discuțiile cu cei doi oficiali europeni se vor axa în special pe așteptările părților de la Summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga (21-22 mai curent), implementarea Acordului de Asociere RM-UE și situația din regiune.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus