Trimite e-mail | Printeaza
Politic
06.03.2015

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut o întrevedere cu şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău, Jose Luis Herrero

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut o întrevedere cu şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău, Jose Luis Herrero

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut la 5 martie o întrevedere cu şeful Oficiului Consiliului Europei la Chişinău, Jose Luis Herrero.
 
În debutul discuţiei, Jose Luis Herrero l-a felicitat pe Victor Osipov cu ocazia învestirii în funcția de Viceprim-ministru al Republicii Moldova și a urat mult succes în sarcina sa, deloc uşoară, privind reglementarea conflictului transnistrean.
 
La rândul său, Victor Osipov şi-a exprimat înalta apreciere pentru nivelul de cooperare dintre Republica Moldova şi Consiliul Europei, subliniind importanţa suportului pe care CoE îl acordă statului nostru în procesul de democratizare, consolidare a statului de drept, dar și în efortul de reintegrare a ţării.
 
În cadrul întrevederii a fost discutată situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, precum şi aspecte legate de consolidarea măsurilor de încredere între cele două maluri ale Nistrului.
 
Oficialii şi-au manifestat încrederea că relaţiile şi cooperarea între Republica Moldova şi Consiliul Europei se vor dezvolta în spiritul parteneriatului şi a cooperării durabile, comunică Biroul pentru Reintegrare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus