Trimite e-mail | Printeaza
Politic
04.03.2015

Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni cu Natalia Gherman, viceprim-ministru al Republicii Moldova

Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni cu Natalia Gherman, viceprim-ministru al Republicii Moldova

Președintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Natalia Gherman, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, prilej cu care ministrul moldovean a reafirmat hotărârea Guvernului de la Chișinău de a continua parcursul proeuropean al țării, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, președintele Iohannis a asigurat Guvernul de la Chișinău de cooperarea și solidaritatea României, salutând și începerea, de miercuri, a livrării de gaz românesc către Republica Moldova prin gazoductul Iași-Ungheni, ca un semn concret și substanțial al sprijinului acordat Republicii Moldova.

Natalia Gherman a adresat mulțumiri președintelui Klaus Iohannis pentru susținerea puternică în privința parcursului proeuropean acordată de România Republicii Moldova.

"Drumul nostru la Bruxelles trece prin București", a spus ministrul, adăugând că, în prezent, România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, se mai arată în comunicatul de presă.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus