Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.03.2015

Un locuitor al capitalei a fost condamnat la închisoare pentru comiterea contrabandei cu substanţe psihotrope

Procuratura Generală a demonstrat prin probe în instanţa de judecată că, în decursul lunii mai 2013, inculpatul a comandat prin intermediul reţelei internet mai multe produse ce conţin substanţe narcotice care intrau pe teritoriul Republicii Moldova sub forma corespondenţei poştale. În urma controlului documentar şi fizic al plicului parvenit din Marea Britanie pe adresa inculpatului, a fost depistat un pacheţel cu 0,60 gr. de substanţă psihotropă şi 8 timbre pe suprafaţa cărora erau 0,08 grame de ketaminum.

Ulterior, în rezultatul percheziţiilor efectuate, la domiciliul inculpatului, în vârstă de 31 de ani, au fost depistate 1,11 gr. de cocaină şi peste 0,7 gr. de alte substanţe psihotrope, care se aflau pe suprafaţa timbrelor poştale.

La finele anului trecut, Judecătoria Botanica i-a aplicat inculpatului o pedeapsă non-privativă de libertate, drept urmare procurorii au contestat sentinţa considerând-o ilegală şi neîntemeiată. Astfel, recent, Curtea de Apel Chişinău  l-a recunoscut pe inculpat culpabil de cele incriminate de procurori şi l-a condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus