Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2015-02-26/cancelarul-angela-merkel-ia-adresat-un-mesaj-lui-chiril-gaburici-putetzi-sa-va-bazatzi-pe-sprijinul--38687.html
Data: Feb 26, 2015 (17:39)

Cancelarul Angela Merkel i-a adresat un mesaj lui Chiril Gaburici: „Puteţi să vă bazaţi pe sprijinul deplin al Guvernului Federal”

Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis lui Chiril Gaburici un mesaj în care îl felicită cu ocazia învestirii în funcţia de Prim-ministru al Republicii Moldova şi îi urează mult succes pentru a rezolva sarcinile care îi stau în faţă.
 
„Preluaţi răspunderea guvernării ţării într-o perioadă de mari provocări economice şi politice. Puteţi să vă bazaţi pe sprijinul deplin al Guvernului Federal în vederea continuării reformelor democratice, a consolidării statului de drept şi a economiei de piaţă, în special, în ceea ce ţine de realizarea agendei de asociere la UE”, se arată în mesajul semnat de Angela Merkel.
 
Cancelarul Germaniei s-a aflat într-o vizită oficială la Chişinău în anul 2012, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.