Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.02.2015

Andrei Veselovski: Ucraina este interesată în dezvoltarea constructivă a tuturor proceselor, care pot contribui la soluționarea conflictului transnistrean

Andrei Veselovski: Ucraina este interesată în dezvoltarea constructivă a tuturor proceselor, care pot contribui la soluționarea conflictului transnistrean

La 26 februarie 2015, viceprim-ministrul pentru reintegrare Victor Osipov a primit vizita reprezentantului special al Ucrainei în reglementarea conflictului transnistrean, Andrei Veselovski.

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, precum şi aspecte ale dialogului între partenerii implicaţi în soluţionarea problemei transnistrene.

Vicepremierul a reiterat intenția noului Guvern de la Chișinău de a impulsiona procesul de reglementare a conflictului transnistrean. Victor Osipov a subliniat importanţa reluării dialogului cu Tiraspolul, a reactivării grupurilor de lucru pentru consolidarea încrederii și a continuării procesului de negocieri în formatul „5+2".

Ambasadorul Andrei Veselovski a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea constructivă a tuturor proceselor, care pot contribui la soluționarea conflictului transnistrean.

La finalul întrevederii, vicepremierul Victor Osipov a subliniat rolul important pe care îl joacă Ucraina în procesul de reglementare şi a mulţumit oficialului pentru eforturile depuse în direcţia soluţionării conflictului transnistrean, potrivit Biroului pentru reintegrare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus