Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.02.2015

Candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru a continuat consultările privind formarea noului cabinet de miniştri

Candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru a continuat consultările privind formarea noului cabinet de miniştri

Candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a continuat, astăzi, consultările privind formarea noului cabinet de miniştri.

După dialogul cu reprezentanţii societăţii civile, Gaburici a menţionat că i-au fost adresate multe întrebări despre problemele din economie, mass-media, corupţie, drumul european al Republicii Moldova.

„Am avut discuții bune, productive și constructive. Am discutat despre probleme existente, posibilități de soluționare, lupta cu corupția, reformele în justiție, vectorul și drumul european. Unele propuneri sunt deja în planul guvernării, ceea ce nu este încă – urmează să le includem în planul de acțiuni. Sunt sigur că vom reuși să facem acest lucru împreună cu societatea civilă. Am stabilit că vom face, cu regularitate, întâlniri şi discuții", a declarat Chiril Gaburici.

Premierul desemnat a mai subliniat că s-a întâlnit şi cu un număr mare de ambasadori, cărora le-a expus priorităţile pentru perioada următoare, una fiind direcţia pro-europeană şi respectarea tuturor înţelegerilor cu UE.

Tot astăzi, Chiril Gaburici urmează să aibă întrevederi cu bașcanul Găgăuziei şi cu toţi candidaţii la funcţiile de miniştri pentru a definitiva lista şi programul, anunță un comunicat PLDM.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus