Trimite e-mail | Printeaza
Politic
04.02.2015

Mihai Ghimpu: Cursul european al R.Moldova poate fi asigurat nu de o coaliție dintre PLDM, PCRM, PD, ci doar de o alianță PL, PLDM și PD

Mihai Ghimpu: Cursul european al R.Moldova poate fi asigurat nu de o coaliție dintre PLDM, PCRM, PD, ci doar de o alianță  PL, PLDM și PD

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a avut  ieri, 3 februarie 2015, întrevederi cu Ambasadorul României, Marius Lazurca, dar și cu Ambasadorul Republicii Cehe în Moldova, Jaromír Kvapil.

În cadrul întrevederii au fost  abordate mai multe subiecte, inclusiv situația politică și parcursul european al Republicii Moldova.

” Cursul european al Republicii Moldova poate fi asigurat nu de o coaliție dintre PLDM, PCRM, PD, ci doar de o alianță  PL, PLDM și PD, fapt confirmat și de întâlnirea de la aeroport din data de 20 ianuarie 2015, cu reprezentanții ALDE, PPE, PES”, a specificat Mihai Ghimpu.

Cei doi oficiali au asigurat susținerea cursului european , menționând că lucrul acesta se poate întâmpla doar în cazul în care se vor face reforme în Republica Moldova, anunță Serviciul de Presă al PL.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus