Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.02.2015

Ambasada SUA a anunţat o nouă competiţie pentru granturi de asistenţă în cadrul programului "Granturi pentru democraţie"

Ambasada SUA a anunţat o nouă competiţie pentru granturi de asistenţă în cadrul programului

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă o nouă competiţie pentru granturi de asistenţă în cadrul programului "Granturi pentru democraţie".  Ambasada invită organizațiile societății civile din Moldova să prezinte proiecte care ar contribui la dezvoltarea democraţiei şi societăţii civile în Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei SUA la Chişinău, în cadrul competiţiei pot fi depuse proiecte care au drept priorităţi consolidarea şi promovarea societăţii civile, instituţiilor democratice şi a protecţiei mediului; instituţionalizarea unor procese deschise, pluraliste şi democratice la nivel local; educaţia civică; participarea publicului la luarea deciziilor; accesul liber la informaţie, libertatea exprimării, transparenţa în conducere şi buna guvernare; consolidarea încrederii.

Programul nu finanțează: Ajutor umanitar sau activităţi de caritate; proiecte legate de sănătate,  activităţi politice şi de partid; cercetări ştiinţifice: conferinţe şi/sau călătorii individuale în străinătate; activităţi comerciale.

Valoarea granturilor acordate va fi de la 5 mii pînă la 24 mii de dolari SUA. Termenul limită pentru prezentarea proiectelor este luni, 2 martie 2015, ora 18.00.

Instrucţiunile detaliate despre procesul de depunere a dosarelor pot fi găsite la adresa http://moldova.usembassy.gov/democracy-grants.html

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus