Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2015-01-31/posibilita-ile-de-promovarea-a-produselor-autohtone-pe-pia-a-chineza-discutate-in-cadrul-expozi-iei--38328.html
Data: Jan 31, 2015 (12:43)

Posibilitățile de promovarea a produselor autohtone pe piața chineză, discutate în cadrul expoziției Fabricat în Molodova

Despre oportunitățile comerciale pe piața din China au discutat vineri, în cadrul unei mese rotunde, producătorii autohtoni împreună cu reprezentanții Delegației Republicii Populare Chineze.

Delegația chineză în frunte cu Yu Haidong, președintele Ministerului de Comerț din Ningbo,  au invitat operatorii economici să participle la Târgulul de Comerţ şi Investiţii: China - Ţările din Europa Centrală şi de Est - CEEC Fair 2015" și să beneficieze de oportunitățile de promovare a produselor.

Târgul va avea loc în perioada 9-12 iunie 2015 în oraşul Ningbo, fiind un eveniment internaţional specializat pe produsele de larg consum, oferind pentru 16 țări din Europa Centrală şi de Est, posibilitatea de a promova produsele şi serviciile în China.

Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie, Vladimir Didilica a salutat prezența partenerilor chinezi, subliniind importanța suportului acordat de aceștia, îndemnând reprezentanții businessului autohton să acceseze și să beneficieze posibilitățile oferite.

Pentru acest eveniment, partenerii din Republica Chineză vor oferi întreprinzătorilor moldoveni o serie de servicii gratuite. Aceștia vor putea beneficia de reduceri ce țin de introducerea mărfurilor pe teritoriul Chinei, de asemenea, cheltuielile pentru spațiul expozițional și amenajarea standului vor fi suportate de partea chneză.

Potrivit CCI, reprezentantul Delegației Chineze a subliniat că va fi creat un centru de promovare a vinurilor, ce ar putea pune bazele unei platforme de cooperare eficientă cu reprezentanţii business-ului molodevenesc. Pentru a susține producători moldoveni, aceștia vor beneficia de un stand gratis timp de un an și jumătate, iar mai apoi vor avea o reducere de 50 %.

Agenții economici interesați pot solicita mai multe informații la numărul de tel: 022 23 87 70; 022 22 13 91 sau la adresa de e-mail: bilba@chamber.md